Yritys

Vehoniemen Sora Oy on vuonna 1972 perustettu perheyritys, jonka toimipiste ja myymälä sijaitsee Kangasalla, Pirkanmaalla. Aikaisemmin soraa ja maa-ainesta kuljettanut yritys on tänä päivänä vakiinnuttanut toimintansa laattojen ja muiden kylpyhuonetarvikkeiden maahantuojana ja myyjänä.

Laattojen maahantuonti on aloitettu jo vuonna 1992. Myymälämme sijaitsee vanhassa tehdasrakennuksessa, joka on alunperin kutomoksi rakennettu. Kaunista rakennusta on vuosien mittaan kunnostettu ja tänä päivänä siinä toimii moderni liiketila, johon rakennus sopiikin erinomaisesti. Myymälämme on valoisa ja avara, tuotteet tulevat edukseen vanhassa tehdasmiljöössä.

Laattojen maahantuonnista meillä on pitkä kokemus. Se antaa mahdollisuuden valita tuotevalikoiman sen mukaan, mitä ihmiset milloinkin etsivät, oli kyseessä sitten seinälaatat tai lattialaatat. Pystymme rakentamaan malliston, josta löytyy jokaiselle jotakin. Tuotteistamme löydät niin edulliset peruslaatat, kuin arvokkaat mosaiikkilaatat. Suurin osa tuotteista on toimitettavissa nopealla toimitusajalla, mutta laaja valikoima löytyy myös suoraan omasta lämpimästä varastostamme, myymälän viereisestä rakennuksesta. Varastotilanteen kunkin laatan kohdalla pystymme tarkistamaan helposti. Kun asiakas on tilannut tavarat, me voimme varastoida niitä niin kauan kunnes työmaalla tuotteita tarvitaan. Tavarat voi varastosta noutaa itse, mutta jos kapasiteetti ei riitä, voidaan käyttää edullista kuljetuspalvelua.

Tervetuloa tutustumaan upeaan valikoimaamme, autamme kaikissa laatoitukseen liittyvissä pulmissa!