Laatan valinta

Laadukkaat WC-laatat ja kylpyhuoneen laatat Tampereelle ja Pirkanmaalla

Valitaan yhdessä kylpyhuoneellesi toiveidesi ilme, johon olet tyytyväinen vielä vuosikymmentenkin kuluttua

Onko nyt aika hankkia uudet WC-laatat ja kylpyhuoneen laatat? Tampereen seudulla se tuttu ja turvallinen, pitkän linjan perheyritys Vehoniemen Laattamyymälä on palveluksessasi.

Autamme sinua tekemään oikeat laattavalinnat uuteen kotiin tai remonttikohteeseen. Olemme keraamisten laattojen maahantuoja vuodesta 1992 kertyneellä kokemuksella, jolla on laaja ja laadukas laattatarjonta erilaisiin maku- ja hintatoiveisiin. Ja tietysti asiantunteva sekä ystävällinen palvelu.

Keraamiset laatat ovat loistava valinta kaikkiin tiloihin kotona. Erityisesti nykyajan ympäristöarvoja ajatellen laatat ovat ekologinen valinta. Laattojen helppohoitoisuus ja pitkäikäisyys tekee niistä erittäin hyvän materiaalivalinnan.  Keraaminen laatta käy todella moneen tarkoitukseen, joten oli tarve mökille tai julkiseen tilaan, laatta on aina varma valinta. 

Laatoista löytyy nykyään todella monia upeita värejä ja kuoseja aina puujäljitelmistä erilaisiin marmoreihin. Tämän ansiosta saat laatalla kodistasi juuri sinun näköisesi! 

Miksi valita keraaminen laatta?

  • Laatat ovat paloturvallinen ratkaisu
  • Laattojen lämmönjohtokyky tekee laatoista oivan parin lattialämmityksen kanssa  
  • Laatan ulkonäkö ei ajan kuluessa muutu, eikä esimerkiksi aurinko haalistuta sitä
  • Keraamisella laatalla on hyvin pitkä elinikä, jonka ansiosta sen kulumisesta ei tarvitse huolehtia 
  • Pyrimme, että meidän kaikki keraamiset laatat ovat eko-sertifioituja ja keräävät näin leed-pisteitä 

 

Mitä laattoja valitessa tulee ottaa huomioon?

  • Laattoja valitessa on tärkeää ottaa huomioon paikka, mihin laatat tulevat. Laattojen eri karheusasteet määrittävät onko laatta esimerkiksi turvallinen märkätilojen lattiassa.
  • Valaistus on tärkeä osa jokaista kotia ja sen jokaista tilaa. Koska myös valaistuksella luodaan erilaisia tunnelmia, on hyvä pitää mielessä miten valon halutaan elävän eri tunnelmaan sopivilta pintamateriaaleilta. Kiiltävällä pinnalla saadaan esimerkiksi tumma laatta näyttämään vähemmän synkältä ja tunkkaiselta, kun valo ja vaaleat pinnat heijastuvat sen pinnasta.
  • Laatan koko on hyvä pitää mielessä, kun mietitään esimerkiksi leveydeltään kapeita seiniä. Laatan ladonta vaikuttaa laatan ulkonäköön sekä koko tilan ilmeeseen, joten jos vain mahdollista, valitse laatta joka menee suhteellisen tasan mitaltaan laatoitettavalle pinnalle. Näin vältytään turhalta hukalta ja lopputulos on loppuun asti harkitun näköinen.

 

Alla video meidän vihreimmän tehtaan toiminnasta!

Seinälaatat, lattialaatat ja mosaiikit monilta merkeiltä maailmalta

Meiltä löytyy kaiken kestäviä lattialaattoja, erikokoisia seinälaattoja, näyttäviä mosaiikkeja ja monia muita laattatyyppejä maailman johtavilta valmistajilta esim. Italiasta ja Saksasta. On useita merkkejä ja malleja, jopa hyvinkin vaativiin mieltymyksiin, kuten muotimaailmasta tunnetulta Versacelta.

Tutustu tarjontaamme tai ota vaikka heti yhteyttä, niin aletaan yhdessä katsomaan sinulle sopivia laattoja! Laattavalikoimamme koostuu sekä varastomallistosta että tilaustuotteista.

Sopivat sisälle muuallekin ja kestävät myös ulkona

On hyvä muistaa, että sisälaatoitus ei ole ainoa tapa käyttää laattoja. Ulkotilojen laatoitus on erinomainen vaihtoehto, kun pinnat halutaan säänkestäviksi, pitkäikäisiksi ja erittäin helposti hoidettaviksi.

Ja sisälläkin keraaminen laattaa on verraton valinta yhteen jos toiseenkin paikkaan keittiöstä kodinhoitohuoneeseen ja vaikka autotalliin. Meidän laattamme ovat todella hyvää laatua, ne eivät esimerkiksi ime vettä lainkaan, ovat paloturvallisia ja pakkasenkin sietäviä.

Miltä laatat kylpyhuoneessa näyttäisivät? Suunnittelupalvelu sen kertoo

Käyttämämme 3D-laattamallinnus auttaa hahmottamaan kokonaisuutta ja sitä, miltä laatat, joita harkitset, näyttäisivät tiloissa. Tämä helpottaa valinnan tekemistä sekä hahmottamaan kaiken kaikkiaan tilan ilmeen ja toimivuuden kalusteineen päivineen.

Lue lisää suunnittelupalvelusta. Samasta yhteydestä löydät myös esimerkkikuvia laatoillamme toteutetuista kohteista. 

Mikä olisi se oikea, joka sykähdyttää vielä vuosienkin päästä?

Kylpyhuoneen tai WC:n laattoja ei vaihdeta yhtä helposti kuin maalia tai tapettia. Investointi ja työ on suurempi, joten WC-laatat ja kylpyhuoneen laatat on syytä valita harkiten.

Me olemme laattamyymälä, jonka laajasta valikoimasta löydät varmasti ”sen oikean”, joka on mieleesi vielä vuosikymmenenkin kuluttua. Myymälämme ja varastomme sijaitsevat Kangasalla Tampereen naapurissa, josta palvelumme ulottuu laajasti pitkin Pirkanmaata. Miksei kauemmaksikin!