Suunnittelupalvelu

Myymälässämme toimiva suunnittelupalvelu auttaa etenkin silloin, kun valinnanvaikeus on iskenyt tai tilan hahmottaminen uusien laattojen kanssa tuntuu haastavalta. Tärkeän hankinnan ollessa kyseessä, päätöksen tekeminen helpottuu huomattavasti, kun saa apua kokonaisuuden hallitsemiseen eri materiaaleista tietyn tunnelman luomiseen.

Suunnittelu alkaa siten, että varaatte ajan myymäläämme suunnittelun maksuttomaan kartoitukseen. Tarvitset tapaamiseen pohjapiirustukset (paperilla tai sähköisesti), johon on mielellään merkitty lattiakaivot ja vesipisteet, mahdolliset koteloinnit ja muut tilaan vaikuttavat tekijät. Lisäksi suunnittelua helpottamaan asiakas voi ottaa mukaan erilaisia ideakuvia, joista on helpompi saada käsitys asiakkaan mieltymyksistä. Jos tilaan on tulossa muita laatan valintaan vaikuttavia materiaaleja, niitä on hyvä olla myös mukana, jolloin sävyt ja kuosit nähdään saman valaistuksen alla. Toiveiden ja tarpeiden jälkeen lähdemme haravoimaan valtavaa valikoimaamme läpi suunnittelijan rajatessa ns. väärät laatat tieltä!

Mikäli päädymme siihen, että tilasta tarvitaan mallinnos päätöstä helpottamaan, perimme 3D-mallintamisesta 79€ maksun. Tämä toimii niin kuin panttina, eli mahdollisen laattakaupan yhteydessä palautamme suunnittelumaksun.

Löydetään siis yhdessä elämäsi laatat! Tervetuloa!

Suunnittelija

Nora Nummela
050-435 9983
suunnittelu(a)laattamyymala.fi


Referenssikuvia

Asiakas Kesti
Asiakas Liinavuori
Asiakas Savolainen
Teräselementti / JIS-Automation uudet tilat
Asiakas Solja
Asiakas Korsberg
Asiakas Ahola
Asiakas Franssila, toteuttanut Franssila Kylpyhuoneet oy
Tilasisustaja Sirpa Leinonen kohdekuvia