Keraamisten laattojen asiantuntija - jo vuodesta 1992
Lentolantie 3
36220 Kangasala
Puh. 03-3775800

Seinälaatat

Uudet seinälaatat kylpyhuoneeseen uudistavat tilan ilmeen

Seinälaatat yksilöllisesti jokaiseen kotiin

Varaa hetki aikaa sopivan seinälaattamallin löytymiseen, sillä huolella mietitty laattaa ilahduttaa vielä vuosien päästä! Tervetuloa ostoksille Vehoniemen Laattamyymälään – meiltä löytyvät ylelliset, rennot, klassiset tai modernit seinälaatat tyylisi mukaisesti. Kangasalla sijaitseva seinälaattamyymälämme houkuttelee niin kuluttajia, suunnittelijoita kuin rakennusalan ammattilaisia laajalta alueelta Pirkanmaata. Meillä käy laattatietoisia asiakkaita aina Tampereelta Helsinkiin. Vähän pitempikään matka ei osoittaudu turhaksi, sillä monipuolisesta valikoimastamme löytyy yleensä mieleinen seinälaattamalli. Toimitamme laadukkaita seinälaattoja kattavasti koko Suomen alueelle.

Seinälaatat keittiöön ja muihin kodin tiloihin

Mietitkö sopivaa seinälaattaa? Meiltä löytyvät seinälaatat keittiöön ja vaikkapa kylpyhuoneeseen. Kaikki kodin laatat, kuten seinälaatat kylpyhuoneeseen ja keittiöön kannattaa valita luotettavilta ja hyväksi todetuilta laatumerkeiltä. Näin laatat kestävät kulutusta ja katseita. Laadukas seinälaatta näyttää kyntensä juurikin ajattomuudellaan, olipa valittu tyyli millainen tahansa.

Kylpyhuoneen laatat

Kosteat tilat ovat aina erikoisrakentamisen kohteita, joissa pintamateriaaleilla on erityisvaatimuksia. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua ja apua kylpyhuoneesi laatoituksen toteuttamiseen.
Tule katsastamaan laattamallimme paikan päälle. Toimitamme tarvittaessa kylpyhuoneen laatat myös koko Suomen alueelle. Voit kysyä lisätietoa soittamalla, sähköpostilla tai suoraan myymälässämme asiantuntevalta laattamyyjältä. Valikoimassamme on ajattomia, mutta silti viimeisen päälle ajankohtaisia tuotteita. Kun kylpyhuoneen laattojen uusiminen on ajankohtaisia, kannattaa muistaa meidät!

Kylpyhuonelaatat tänä päivänä

Kuten kaikissa pintamateriaaleissa, laattavalmistajat seuraavat uusimpia sisustustyylejä. Laadukkaat valmistajat panostavat kuitenkin samalla ajattomuuteen ja harmoniaan, jotta valittu malli hivelisi silmää vielä vuosienkin päästä. Kylpyhuonelaatat suunnitellaan ja valmistetaan tänä päivänä kestäväksi niin tuotteena kuin tyylillisesti.

Vinkkejä seinälaattojen valintaan

Pistäydy Vehoniemen Laattamyymälään Kangasalalla kuulemaan asiantuntevat vinkit seinälaattojen valintaan. Muutama seikkaa kannattaa kuitenkin pohtia. Onko tila esimerkiksi tilava vai pieni? Tummat laatat saattavat ahtaassa tilassa tuntua kaatuvan päälle. Toisaalta ne voivat luoda juuri halutunlaisen spa-tunnelman.

Vaalea laatta sopii usein pienempään tilaan avartaen tilaa ja tuoden sinne valoa. Myös saumavärin sävy vaikuttaa. Leikitellä voit myös laatan kiiltoasteella. Tervetuloa tarkastelemaan seinälaattoja tarkemmin – meiltä löytyvät seinälaatat kattavasti keittiöön ja kylpyhuoneeseen!

Tutustu myös laajaan lattialaattavalikoimaamme sekä kylpyhuoneen kalusteisiin.