Keraamisten laattojen asiantuntija - jo vuodesta 1992
Lentolantie 3
36220 Kangasala
Puh. 03-3775800

Mosaiikkilaatat

mosaiikkilaatat kylpyhuoneeseen tai muualle kotiin

Mosaiikkilaatat tuovat yksilöllisyyttä kotiin

Kimuranttia ja koukeroista vai mukavan suoralinjaista? Mosaiikista on moneksi, sillä mosaiikkilaatat taipuvat moneen sisustustyyliin ja tilaan kuin tilaan. Vehoniemen Laattamyymälän valloittava valikoima erilaisia mosaiikkilaattoja Kangasalla vetää puoleensa niin yksittäisiä kodin tee-se-itse -remontoijia, suunnittelijoita kuin rakennusalan toimijoita. Tunnettu ja palveleva laattamyymälämme Tampereen kupeessa viehättää kodin uudistajia ja rakennusalan ammattilaisia valikoimallaan. Ja vaikka matkaa olisikin hieman enemmän, kannattaa se silti, sillä mieleinen malli löytyy kyllä lopulta meiltä. Toimitamme mosaiikkilaatat tarvittaessa nopeina toimituksina koko Suomen alueelle.

Mosaiikkilaatta lattiaan ja seinään

Etsitkö mosaiikkilaattaa lattiaan tai seinään? Hauskasta mosaiikkilaattavalikoimastamme löydät varmasti mieleisen mallin. Mosaiikkilaatta seinään tai lattiaan on hauska keino tuoda piristystä tilaan, joko suurina aiheina tai pienenä yksityiskohtana. Mosaiikin asettelu saattaa kuulostaa työläältä, mutta mosaiikit asetellaan arkkeina pintaan, joten urakka sujuukin mukavasti eteenpäin.

Mosaiikkilaatta kylpyhuoneeseen ja keittiöön

Miten olisi mosaiikkilaatta kylpyhuoneeseen tai keittiöön? Mosaiikkilaatta kylpyhuoneeseesi löytyy monipuolisesta valikoimastamme. Kun etsit mosaiikkilaattaa keittiöön, löydät meiltä hyvän määrän erilaisia vaihtoehtoja esimerkiksi keittiön välitilaan. Myös muissa tiloissa mosaiikkilaatta viehättää. Mosaiikkilaatat luovat kaivattua tyylikkyyttä ja persoonallisuutta kodin eri tiloihin.

Mennyttä vai modernia aikaa?

Mosaiikki pitää pintansa ja pulppuilee nykyäänkin erilaisissa tiloissa. Sillä on vahvat juuret ikiaikaisena seinäpintojen koristajana, ja siihen on aikojen saatossa latautunut suuria merkityksiä kulttuurista riippumatta. Nykyäänkin se luo vahvaa aitouden tunnetta ja tekemisen meininkiä pintaan. Mosaiikki, tuo valloittava palapeli, on nykyään saanut modernin ilmeen, muun muassa lasimosaiikin muodossa ja koukutteleekin valloittavasti niin keittiössä kuin kylpyhuoneen laatoissa.

Tutustu ja inspiroidu

Tervetuloa Vehoniemen Laattamyymälään mosaiikkilaattaostoksille! Tule tutustumaan Kangasalla sijaitsevaan myymäläämme Tampereelta tai muualta Pirkanmaata. Asiakkaita meille saapuu ilahduttavasti myös Helsingin alueelta, joten sekin jo kertoo korkealaatuisista tuotteistamme. Palvelemme mielellämme ja kerromme lisää erilaisista vaihtoehdoista – tule ostoksille!

Tutustu myös seinälaattoihimme ja lattialaattoihimme!