Keraamisten laattojen asiantuntija - jo vuodesta 1992
Lentolantie 3
36220 Kangasala
Puh. 03-3775800

Lattialaatat

lattialaatat

Lattialaatat kaikkiin tiloihin

Tutustu Vehoniemen Laattamyymälän laajaan lattialaattavalikoimaan. Olipa tyylisi tai tilasi ylellinen, pehmeä, klassinen tai moderni, meiltä löytyy siihen sopivat laatat! Toimitamme lattialaatat kattavasti koko Suomen alueelle. Lattialaattamyymälämme sijaitsee Kangasalla, mutta asiakkaamme tulevat laattaostoksille Tampereelta, laajasti Pirkanmaan alueelta sekä jopa Helsingistä saakka. Korkealaatuista ja monipuolista lattialaattavalikoimaamme onkin ilo esitellä. Yleensä meiltä löytyy se mieleinen malli, joten matkakaan ei ole turha. Sopivan lattialaatan etsimiseen kannattaakin varata hetki aikaa, jotta siitä on iloa silmälle pitkäksi aikaa. Tervetuloa ostoksille!

Lattialaatat keittiöön ja kylpyhuoneeseen

Meiltä löydät kestävät laatat keittiöön ja kylpyhuoneeseen. Kylpyhuoneen ja keittiön lattioiden laatoituksessa tulisi suosia mahdollisimman korkeaa laatua, jotta ne kestävät kovaa mekaanista kulutusta. Laadukas keittiö- tai kylpyhuonelaatta pysyy hyvänä pitkään ja on toteutukseltaan yleensä myös varsin näyttävä. Laadukkaat pinnat tuovat kaivattua ryhtiä ja selkeyttä tilaan. Hyvin valittu kylpyhuone- tai keittiölaatta tarkoittaa helppohoitoista ja puhdasta tilaa.

Kuivapuristelaatat eli lattialaatat

Lattialaatoilla, eli ns. kuivapuristelaatoilla tarkoitetaan juuri lattiapinnoille kehitettyä laattatyyppiä. Kuivapuristettu laatta on valmistettu kiviainesmassasta tiiviiksi puristamalla ja polttamalla hyvin korkeassa lämpötilassa. Näin syntyy kestävä ja tiivis materiaali kovaan kulutukseen esimerkiksi keittiöön tai kylpyhuoneeseen. Jos etsit kuivapuristettua laattaa ulos tai julkitilaan, löydät ne myös valikoimastamme. Tiesitkö, että kuivapuristelaattoja voidaan käyttää myös seinäpinnoilla?

Kuivapuristelaatta julkitiloihin

Olemme tunnettuja julkitilojen kuivapuristelaattojen toimittajia, löydät vankat ja helppohoitoiset laatat kovan kulutuksen tiloihin, kuten esimerkiksi liikkeiden, puolijulkisten tilojen kuten porraskäytävien, ravintoloiden ja hotellien käyttöön. Keraaminen kuivapuristelaatta on näyttävä ja kestävä pintamateriaali, jolla luot tarvittavia vaikutelmia tilaan kuin tilaan.

Tervetuloa inspiroiville laattaostoksille!

Tervetuloa asiantuntevaan laattamyymäläämme, löydät meiltä vastauksia kaikkiin laattaongelmiin. Opastamme mielellämme oikeanlaisen lattialaatan valinnassa. Kerromme myös vinkkejä oikeanlaisen värisävyn, koon ja pintastruktuurin valintaan. Meidän avullamme luot tilaan juuri oikeanlaisen, viihtyisän vaikutelman. Tervetuloa laattamyymäläämme Kangasalle, muutaman kilometrin päähän Tampereelta!

Meiltä löydät myös laajan valikoiman kauniita seinälaattoja ja mosaiikkilaattoja.