Keraamisten laattojen asiantuntija - jo vuodesta 1992
Lentolantie 3
36220 Kangasala
Puh. 03-3775800

Kylpyhuonekalusteet

kylpyhuonekalusteet jokaiseen kotiin Vehoniemen Laattamyymälästä

Kylpyhuonekalusteet laadulla ja tyylillä

Kootaanko yhdessä unelmien kylpyhuone ja wc? Vehoniemen Laattamyymälän laadukas valikoima kylpyhuonekalusteita saa villeimmät ja vaativimmat ideat toteen. Kun toiveena on laadukkaat kalusteet kylpyhuoneeseen, tule tutustumaan täyden palvelun myymäläämme – löydät sieltä hurmaavat laatat ja kylpyhuonekalusteet viimeisen päälle. Sijaitsemme Kangasalla, pienen matkan päässä Tampereelta.

Kylpyhuoneen kalusteet

Etsinnässä kylpyhuoneen kalusteet pieneen tilaan? Kun tila on rajallinen, nousee monipuolinen mitoitusvalikoima arvoonsa. Valmistajilta löytyy ratkaisuja myös ahtaisiin tiloihin ja esimerkiksi nurkkaan sivoitettaviin kalusteisiin. Pienessä tilassa mitoituksen räätälöitävyys merkitseekin paljon.

Oletko onnellinen luxuskylppärin omistaja? Etsikö uutta, näyttävää kalustekokonaisuutta, jossa kokoa voi olla riittämiin? Tällaiseen ilmavaan tilaan voi valita hieman massiivisemmat kylpyhuoneen kalusteet, jolloin kokonaisuudesta tulee siltikin sopivan tasapainoinen.

Wc-kalusteet tilan mukaan

Valitse wc-kalusteet villisti tai varmasti! Wc-kalusteiden valinnassa kannattaa pitää mielessä käytettävissä oleva neliömäärä ja tarvittavat toiminnollisuudet. Voit sovittaa wc-kalusteet jatkeeksi kodin muulle sisustustyylille tai tehdä siitä aivan oman maailmansa. Käytettävissä oleva tilan neliömäärät ohjailevat usein kalustehankintaa. Massiivista kalustetta ei ehkä mielellään tulisi sisällyttää ahtaaseen tilaan, sillä kokonaisuus ei välttämättä tule näyttämään sopuisalta. Värivalinnoilla, pintamateriaaleilla, kuvioinneilla ja erilaisilla kiiltoasteilla tilasta saadaan mieleinen.

Viimeisteltyjä yksityiskohtia

Aivan viimeinen silaus kylpyhuoneeseen ja wc-tilaan luodaan listojen, saumausaineiden ja hanojen avulla. Esimerkiksi valikoimamme läpimessinkiset, kromatut hanat ovat paitsi erittäin pitkäikäisiä myös muotoilultaan moderneja. Hanamallistoomme kuuluu myös persoonallisempia ja tyylitellympiä malleja ja värejä, joten kokonaisuudesta tulee varmasti sellainen kuin on toiveena.

Tervetuloa tutustumaan mallistoomme!

Hetki suunnittelua ja unelmien kylpyhuone on valmis! Tule tutustumaan Vehoniemen Laattamyymälän valloittavaan kylpyhuone- ja wc-kalustevalikoimaan. Löydät ylelliset, klassiset, modernit ja perinteikkäät kylpyhuoneen kalusteet asiantuntevan palvelun kera. Palvelemme niin yksittäisiä kodin rakentajia ja remontoijia sekä rakennusalan ammattilaisia Kangasalla, aivan Tampereen läheisyydessä. Toivotamme tervetulleeksi vähän pitemmänkin taipaleen takaa, sillä meiltä löytyy kun muualta ei! Toimitamme kylpyhuonekalusteet myös koko Suomen alueelle. Tutustu ja tiedustele!

Meiltä löydät myös seinälaatat sekä lattialaatat kylpyhuoneeseesi!