Keraamisten laattojen asiantuntija - jo vuodesta 1992
Lentolantie 3
36220 Kangasala
Puh. 03-3775800

Cersaie 2016

Terveiset Cersaie 2016 messuilta. Cersaie-messut ovat perinteinen valtava laatta- ja kylpyhuonemateriaalien ammattilaistapahtuma, joka kokoaa koko maailman laajuisesti tehtaita ja valmistajia yhteen. Halleja messuilla on yli 30, esittelyaluetta 156000m2 ja näytteille asettelijoita 872 (170 eri maasta), joten puhutaan mittaluokassa maailman suurimmista kylpyhuonealan messuista.

img_6571

Valmistajat ympäri maailman julkaisevat juurikin Cersaiessa vuoden uutuuksia, ja tapahtuma onkin loistava paikka haistella muotisuuntauksia ja trendejä, sekä myös ensi vuoden kuumimpia uutuuksia.

img_6497

Atlas Concorden osasto oli valtava. Vierailijoita riitti, ja osastolla kävikin kuhina heti aamusta alkaen. Tehdas esitteli 4 uutta, joista jokainen oli tyyliltään hyvin erilainen. Oli Marvel-sarjaa täydentäviä kivimäisiä laattoja, sekä mattana luonnonkivimäisenä, että ylellisenä kiiltävänä marmorilaattana. Uusissa väreissä ja kuoseissa.

img_6325

Toisena mielenkiintoisena uutuutena oli Marvel Gems, joka imitoi Italialaista perinteistä Terrazzo laattaa. Terrazzo on aikanaan syntynyt marmoritehtaan ylijäämäpaloista sementtiin upottamalla. Nykyään Terrazzo on hyvin arvokasta materiaalia, ja sen työstäminen on myös hyvin kallista. Tekemällä kuivapuristelaatasta terrazzolaatan näköistä, saavutetaan kaikki kuivapuristelaatan hyvät ominaisuudet, kuten kova lujuus ja kulutuskestävyys, värin kesto sekä kiillotusaste, jota ei ole mahdollista saavuttaa oikean terrazzon pintaan.

img_6520

Kolmantena ihan uutena sarjana esiteltiin Room, joka tuo uudestaan markkinoille tekstiilikuosin. Tämä uutuus tulee varmasti jakamaan mielipiteitä, mutta allekirjoittaneen mielestä materiaali oli hyvin ylellisen ja pehmeän oloinen, ja laattojen kaikilla hyvillä ominaisuuksilla varustettuna. Väriskaala oli todella hieno, tuon voisi kuvitella hyvin käytettäväksi valkoisenkin laatan kanssa.

img_6547

img_6362

Neljäntenä uutuutena tuli täydennystä jo ennestään laajaan 3D Wall Design mallistoon. Nyt sarjasta löytyy useampia pintoja myös koossa 50×110 joka on siis täydellinen keittiön välitilan koko. Osa pintakuoseista oli sellaisia, että niiden muoto vaihteli sen mukaan mistä valo laattaan osui. Upeita uutuuksia.

img_6545

img_6306

Myös muut valikoimamme tehtaista julkaisivat uutuustuotteita. Saamme näistä uutuuksista malleja pitkin syksyä, ja julkaisemme niistä toki materiaali-infoja, kun ne myymälään saapuvat.

img_6452

img_6535 img_6499

img_6485

img_6468

img_6423

img_6424 img_6426