Keraamisten laattojen asiantuntija - jo vuodesta 1992
Lentolantie 3
36220 Kangasala
Puh. 03-3775800

Uusi valmistaja liittyy valikoimaamme

On ilo päästä julkistamaan tieto, että saksalainen Porcelaingres liittyy maahantuomiimme tehtaisiin laajentamaan lattialaatta tarjontaa Suomessa. Porcelaingres valmistaa pohjoismaiseen sisustukseen sopivia laattasarjoja maanläheisin värein ja tekstuurein. Tehtaan valikoimista löytyy laattasarjoja niin betonimaisilla, kuin kivimäisillä pinnoilla. Valikoimaan kuuluu myös Just Grey ja Just Beige- mallistot, jotka sopivat värimaailmoiltaan myös projektikohteisiin ja julkisiin hankkeisiin.

urban1

urban-selection

Olemme ottaneet pienen valikoiman myös varastotuotteiksi, mutta nopealla muutaman viikon toimitusajalla koko mallisto on saatavissa. Mallistot löytyvät myös netistä Porcelaingresin omilta verkkosivuilta. Löydät osoitteen tuotteet-välilehdeltä.

just-grey1

just-cementi1

Myymälässä nähtävillä oleva mallisto uudistuu ja kasvaa kokoajan! Tervetuloa tutustumaan!!