Keraamisten laattojen asiantuntija - jo vuodesta 1992
Lentolantie 3
36220 Kangasala
Puh. 03-3775800

Laattalauantai 16.4.2016

Jälleen järjestämme tulevana lauantaina laattalauantain, jonka aikana on voimassa mukavia tarjouksia. Laattoja erikoishinnoin!

Lauantain SUPER tarjouksena on valkoinen 30×60 seinälaatta. Pintoja löytyy matta ja kiiltävä, ja laatta on mitallistettu ja valkosavipohjainen. Normaalistikin laatta on ollut jo tarjoushinnalla 25,90eur/m2, mutta nyt lauantaina myymme sitä hintaan 15,90eur/m2. Tarjous on voimassa ainoastaan lauantaina, ja kaupat pitää tehdä siis silloin. Laattoja ei varata etukäteen. Tuotteita on varattu reilusti, mutta kuitenkin rajoitettu varastossa oleva erä.

Terassikauden kunniaksi meillä on myös tarjouksessa 20mm vahvat Monocibecin valmistamat ulkolaatat. Koko 50×100 ja hinta vain 59eur/m2. Laatta on kestävä ja erittäin helppohoitoinen vaihtoehto terasseille. Nämä 20mm vahvat laatat voidaan asentaa myös suoraan maan päälle. Kuosi ja värivaihtoehtoja on lukuisia.

Myymälässämme myös muita tarjouksia, päivittelemme niitä tänne viikon aikana.