Keraamisten laattojen asiantuntija - jo vuodesta 1992
Lentolantie 3
36220 Kangasala
Puh. 03-3775800

Laatta Lauantain tunnelmia

Lauantaina 20.2. myymälässämme tapahtui. Olimme nimenneet tapahtumapäivän Laatta Lauantaiksi, ja laatoitukseen liittyvää ohjelmistoa olikin suunniteltu pitkin päivää. Ihmisiä liikkui hyvin. Osalle tuli hieman yllätyksenäkin tapahtumapäivä, mutta osa oli liikkeellä nimenomaan tapahtumien takia. Lauantain tarjouksina oli mm. lattialaattoja ja vesieristysjärjestelmää, ja näille riittikin kiinnostusta.

IMG_3370

Veli-Pekka Franssila (Franssila Kylpyhuoneet Oy) oli tekemässä myymälässä kaksi epoksisaumaus näytöstä. Näytöksiin riitti katsojia. Osa oli jo vanhoja tekijöitä, joille epoksi oli tuttu tuote, osalle epoksisaumaus oli täysin uusi juttu. Kiinnostusta oli, ja Veli-Pekka vastaili kysymyksiin. Franssila Kylpyhuoneet Oy on käyttänyt Starlike- epoksisaumaa useissa kohteissa, niin kylpyhuoneissa kuin muissakin tiloissa, seinillä ja lattioilla. Siksi olikin erittäin hyvä, että saimme paikalle tuotetta esittelemään tekijän, jolle aine on hyvin tuttu, ihan käytännön kannalta.

IMG_3377

IMG_3368

IMG_3376

Kiitokset kävijöille, eiköhän teema lauantaille saada jatkoa myöhemmin keväällä!