Keraamisten laattojen asiantuntija - jo vuodesta 1992
Lentolantie 3
36220 Kangasala
Puh. 03-3775800

Uudet verkkosivut avattu!

Vehoniemen Laattamyymälän uudet verkkosivut on julkaistu! Uusilta sivuiltamme löydät kätevästi niin palveluidemme esittelyt, tarjoukset kuin ajankohtaiset uutisemmekin. Verkkosivumme tuotteet osiosta pääset kätevästi siirtymään toimittajiemme verkkosivuille ja tutustumaan sitä kautta valikoimaamme. Yritysesittely puolestaan avaa myymäläämme sinulle jo ennen varsinaista vierailuasi. Yhteystietomme löydät sivustolta monestakin paikasta, ja sijaintimme aukeaa karttanäkymään kun painat sivun ylälaidassa olevaa navigointipainiketta. Käy myös katsomassa Facebook sivumme ja tykkää meistä, saat aina ajankohtaiset asiat esiin facebookisi uutisvirtaan.

Toivomme, että viihdyt uusituilla sivuillamme! Tervetuloa!