Keraamisten laattojen asiantuntija - jo vuodesta 1992
Lentolantie 3
36220 Kangasala
Puh. 03-3775800

Uutuus sarja Atlas Concordelta

Atlas Concorden uutuus sarja Dwell jäljittelee betonipintaa. Sarjasta löytyy sekä seinä-, että lattialaatat ja lattialaatoista vielä matta-, ja puolikiiltävät pinnat. Dwell sarjan värikartta on harmooninen ja maanläheinen, sisältäen harmaita ja greigejä sävyjä. Kokoja löytyy moneen lähtöön, sarjasta löytyy myös 5×5 mosaiikit lattioihin, joissa vaaditaan kaatoa. Sarjaan kuuluu myös monenlaiset mosaiikit ja koristeet, joten tällä laattasarjalla on mahdollista toteuttaa hyvin erilaisia kokonaisuuksia.

dwell4 dwell1 slide-4

Meiltä myymälästa löytyy kaikkiin väreihin mallit, jolloin tuotteeseen on mahdollista tutustua ihan livenä. Mallit löytyy myös suurimmasta osasta mosaiikkeja ja kuvioita ja toki malleja saa lisää tilaamalla. Sarja on tietysti taattua Atlas- laatua!